Puterea pauzei. Cum să fii mai eficient într-o lume solicitantă 24/7

Puterea pauzei. Cum să fii mai eficient într-o lume solicitantă 24/7

Cum putem fi eficienţi, când simţim că nu avem timp şi că ne confruntăm în permanenţă cu solicitări? Cum să ne gestionăm mai bine energia, conflictele cu colegii, competiţia cu termenele-limită, cererile de reacţii imediate? Puterea pauzei îţi oferă un plan clar, aplicabil, pentru a combate frustrarea la serviciu, a lua decizii înţelepte şi a evita greşelile costisitoare.

Această metodă practică te învaţă cum să îţi iei o clipă de răgaz, să reflectezi la ce se întâmplă şi să te întrebi de ce ai nevoie atunci când eşti copleşit şi simţi că nu îţi ajung timpul, atenţia, răbdarea sau opţiunile. Metoda nu se referă la încetinirea ritmului unei zile de lucru. Ea îşi propune să te ajute să gândeşti mai limpede şi faci faţă cel mai bine termenelor-limită, schimbărilor sau oportunităţilor care se succed rapid. Aplicând-o, vei deveni mai flexibil la schimbare, vei economisi timp şi bani.

Plină de relatări captivante din viaţa reală şi studii de caz, Puterea pauzei îi ajută pe managerii şi echipele lor, precum şi pe toţi cei interesaţi să îşi atingă obiectivele cu mai puţin stres, să ia decizii mai bune şi să muncească mai eficient împreună. De patru ori câştigătoare a Premiului Emmy, Nance Guilmartin este coach pentru manageri, consultant, profesor şi autoarea cărţii Cuvinte care vindecă, apărută la Editura Trei. În calitate de director la Westinghouse Broadcasting a lansat programul naţional Şoferul desemnat şi campaniile De dragul copiilor şi E vremea să-ţi pese, impulsionând soluţionarea problemelor comunităţii în peste 100 de oraşe. A fost secretar de presă al fostului senator american Paul Tsongas şi redactor-editor la CBS News Radio. Guilmartin este membru al Centrului Internaţional pentru Leadership Florida, unde predă programul de formare pentru manageri Femei în mişcare.  


Autor:
Nance Guilmartin
Editura:
Trei

Ți-a plăcut? Transmite mai departe:
       

Exprimă-ți părerea!